fbpx

Mange lufthavne bruger millioner på at gøre opholdet for passagererne mere behageligt. I København er der f.eks. kommet mange flere restauranter, mens Singapore Changi har udvidet med en ægte indendørs regnskov at slappe af i mellem flyvningerne – inklusive et vandfald over flere etager.

Jernbane-stationer forbinder de fleste af os sikkert med en anden oplevelse:

Ret kedelige afgangs- og ankomst-haller, der godt nok kan være interessante rent i arkitekturen, men hvor kiosker og fastfood restauranterne er de samme overalt. Desuden kan det være iskoldt at stå på perronerne, hvor vinden kommer pivende ind.

Der er dog heldigvis forskelle – bestemt også til det bedre. Dem har det internationale Consumer Choice Centre været på udkig efter i sit første European Railway Index. Det skal fremover fungere som en bibel over gode og mindre gode togstationer i vores verdensdel.

Forbruger-organisationen med base i USA har sendt testpersoner ud til hundreder af togstationer og målt dem på kriterier som renlighed, udvalg af destinationer og kødannelser på perronerne.

Europas bedste jernbane-station er St. Pancras i London. Herfra afgår de hurtige Eurostar tog til Europa, og stationen opnåede en score på 116 points.


Read more here

Share

Follow:

More Posts

Subscribe to our Newsletter

Scroll to top
en_USEN