fbpx

Mange lufthavne bruger millioner på at gøre opholdet for passagererne mere behageligt. Je København er der f.eks. kommet mange flere restauranter, mens Singapore Changi har udvidet med en ægte indendørs regnskov at slappe af i mellem flyvningerne – inklusive et vandfald over flere etager.

Jernbane-stationer forbinder de fleste af os sikkert med en anden oplevelse :

Ret kedelige afgangs- og ankomst-haller, der godt nok kan være interessante rent i arkitekturen, men hvor kiosker og fastfood restauranterne er de samme overalt. Desuden kan det være iskoldt at stå på perronerne, hvor vinden kommer pivende ind.

Der er dogheldigvis forskelle – bestemt også til det bedre. Dem har det internationale Centre de choix des consommateurs været på udkig après que je sois assis premier indice ferroviaire européen. Det skal fremover fungere som en bibel over gode og mindre gode togstationer i vores verdensdel.

Forbruger-organisationen med base i USA har sendt testpersoner ud til center af togstationer og målt dem på kriterier som renlighed, udvalg af destinationer og kødannelser på perronerne.

Europas bedste jernbane-station er St. Pancras i Londres. Herfra afgår de blessige Eurostar tog til Europa, og stationen opnåede en score på 116 points.


Lire la suite ici

Partager

Suivre:

Plus de messages

Abonnez-vous à notre newsletter

proche
fr_FRFR