fbpx

Mange lufthavne bruger millonario på en gøre opholdet para passererne mera behageligt. I København er der f.eks. kommet mange flere restauranter, mens Singapore Changi har udvidet med en ægte indendørs regnskov at slappe af i mellem flyvningerne – inklusive et vandfald over flere etager.

Jernbane-stationer forbinder de fleste af os sikkert med en anden oplevelse:

Ret kedelige afgangs- og ankomst-haller, der godt nok kan være interessante rent i arkitekturen, men hvor kiosker og fastfood restauranterne er de samme overalt. Desuden kan det være iskoldt at stå på perronerne, hvor vinden kommer pivende ind.

Der er dogheldigvis forskelle – bestemt også til det bedre. Dem har det internationale Centro de elección del consumidor været på udkig efter i sit primer índice ferroviario europeo. Det skal fremover fungere som en bibel over gode og mindre gode togstationer i vores verdensdel.

Forbruger-organizationen med base i USA har sentt testpersoner ud til cientos af togstationer og målt dem på kriterier som renlighed, udvalg af destinationer og kødannelser på perronerne.

Europas bedste jernbane-station er St. Pancras i London. Herfra afgår de hurtige Eurostar tog til Europa, og stationen opnåede en score på 116 points.


Lee mas aquí

Compartir

Seguir:

Más publicaciones

Suscríbete a nuestro boletín

Vuelve al comienzo
es_ESES