fbpx

Mange lufthavne bruger millioner på at gøre opholdet for passagererne mere behageligt. I København er der f.eks. kommet mange flere restauranter, mens Singapore Changi har udvidet med en ægte indendørs regnskov and slappe af i mellem flyvningerne – inklusive et vandfald over flere etager.

Jernbane-stationer forbinder de fleste af os sikkert med en anden oplevelse:

Ret kedelige afgangs- og ankomst-haller, der godt nok kan være interessante rent i arkitekturen, men hvor kiosker og fastfood restauranterne er de samme overalt. Desuden kan det være iskoldt at stå på perronerne, hvor vinden kommer pivende ind.

Der er dog heldigvis forskelle – bestemt også til det bedre. Dem harten internationalen Verbraucherwahlzentrum været på udkig efter i sit erster European Railway Index. Det skal fremover fungere som en bibel over gode og mindre gode togstationer i vores verdensdel.

Forbruger-Organisationen med base i USA har sendt testpersoner ud tohunderter af togstationer og målt dem på kriterier som renlighed, udvalg af destinationer og kødannelser på perronerne.

Europas beste Jernbane-Station ist St. Pancras in London. Herfra afgår the hurtige Eurostar tog tog to Europa, og Stations onnåede and score på 116 points.


Weiterlesen hier

Aktie

Folgen:

Weitere Beiträge

Abonniere unseren Newsletter

Scrolle nach oben
de_DEDE