fbpx

Un centro per la scelta dei consumatori che parla dell'UE ha chiesto informazioni sull'opinione pubblica, hogy itt az ideje, hogy az EU è fokozza e TikTokkal kapcsolatos intézkedéseit, "mielőtt ez túl késő volna". 

Mintha az elmult napokban kezdene elfogyni az Unione Europea-ban a levegő a Tic tockörül.

Január 19-én az Európai Bizottság belső piacért felelős europai biztosa, Thierry Breton videóhíváson keresztül tárgyalt una piattaforma kínai minivideó-megosztó vezérigazgatójával, Sou Ce Csuval. A biztos a megbeszélés kapcsán a TikTok elsősorban tizenéves közönségére utalva úgy fogalmazott:

„A lehető leghamarabb”

Breton hozzátette, hogy az európai fiatalok millióit elérő platformként a TikToknak teljes mértékben meg kell feelnie az uniós jogszabályoknak, különösen a digitális szolgáltatásokról szóló EU-s jogszabálynak. All'interno dell'Unione Europea, la maggior parte delle persone che ascoltano i video sono stati pubblicati su TikTok, così come il "lehető leghamarabb" è diventato "nemcsak az erőfeszítéseket, hanem azok eredményeit is".

A gennaio 19-i tárgyalást megelőzte január 10-én egy személyes brüsszeli találkozó, amikor Sou Ce Csu tobb biztossal is eszmecserét folytatott una piattaforma europea jövőjéről. Vera Jourova, az Európai Bizottság alelnöke ekkor közölte: nem szabad, hogy kétséges legyen, hogy az európai felhasználók adatai biztonságban vannak és nincsenek kiszolgáltatva harmadik országbeli hatóságok illegális hozzáférésének. Emanuele Macron francia elnök szerint a kínai platform "megtévesztően ártatlannak tűnik", de függőséget okoz ès orosz dezinformációt terjeszt.

Leggi il testo completo qui

Condividere

Seguire:

Altri post

Iscriviti alla nostra Newsletter

Descrizione
it_ITIT