fbpx

Një shoqatë e konsumatorëve ka ekzaminuar stacionet e trenave të Evropës. Stacioni kryesor i Cyrihut kryeson listën

Shoqata e Konsumatorëve në SHBA, Consumer Choice Center ka bërë vlerësimin e afër 50 stacioneve më të mëdha të trenave në Evropë për të realizuar “Indeksin vjetor të Stacioneve Hekurudhore Evropiane”, transmeton albinfo.ch.

Në raportin përfundimtar të sapopublikuar, stacioni kryesor i Cyrihut zuri vendin e parë me 93 nga 108 pikë të mundshme – pak përpara stacioneve kryesore në Frankfurt, Mynih dhe Berlin.

Ndër të tjera, në këtë ranglistë është vlerësuar se sa i qasshëm është stacioni për pasagjerët me karrige me rrota, për personat me aftësi të kufizuara në ecje apo për personat me shikim të dëmtuar. Po ashtu është vlerësuar si plus fakti nëse stacioni konkret ka WiFi falas dhe sa e madhe është gama e ushqimeve dhe blerjeve në vend.

Stacioni i trenit në Bernë, i cili ishte i vetmi stacion tjetër hekurudhor zviceran që u vlerësua për listën, u rendit i 27-ti me 67.2 pikë.

Read the full text here

Share

Follow:

More Posts

Subscribe to our Newsletter

Scroll to top
en_USEN