fbpx

Non c'è nessuno che i consumatori riescano a stazionare e ad attraversare l'Europa. Stacioni kryesor e Cyrihut kryeson listën

Shoqata e Konsumatorëve në SHBA, Consumer Choice Center sono stati più popolari e dopo 50 stacioneve më të mëdha të trenave në Evropë per realizzare “Indeksin vjetor të Stacioneve Hekurudhore Evropiane”, transmeton albinfo.ch.

Në rapportin përfundimtar të sapopublikuar, stacioni kryesor i Cyrihut zuri vendin e parë me 93 nga 108 pikë të mundshme – pak përpara stacioneve kryesore në Frankfurt, Mynih dhe Berlin.

Al di là di ciò che la lista di selezione dovrebbe essere in qualche modo stacioni per passarmi intorno a me, per persona dopo che mi sono innamorato e poi per essere un personaggio di me stesso. Po ashtu është vlerësuar si plus fakti nëse stacioni konkret ka WiFi falas dhe sa e madhe është gama e ushqimeve dhe blerjeve në vend.

Stazioni e treni a Berna, e cili ishte e vetmi stacion tjetër hekurudhor zviceran që u vlerësua për listën, u rendit i 27-ti me 67.2 pike.

Leggi il testo completo qui

Condividere

Seguire:

Altri post

Iscriviti alla nostra Newsletter

Descrizione
it_ITIT