fbpx

A nemzetközi fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Choice Center 2021-ben a Bécsi Főpályaudvart választotta a második legutasbarátabb pályaudvarnak Európában. Il numero di telefono di tendenza mutato vizsgált mint megközelíthetőség, tisztaság, gasztronómiai kínálat, célállomások száma es az ingyenes internetkapcsolat megléte.

Un gruppo di clienti non autorizzati, un centro per la scelta dei consumatori fornisce un elenco completo di tutti i tipi di tapas che si trovano al di fuori dei negozi, e la replica di legjobb è un pályaudvarokról. A 2021-es "Indice delle stazioni ferroviarie europee" a kontinens ötven legnagyobb pályaudvarát vizsgálta, amiből végül a tíz legjobbat választották ki. 

A 2015-ben átadott, 109 hektáron elterülő Bécsi Főpályaudvar, a Wien Hauptbahnhof kiemelkedő szolgáltatásainak köszönhetően a második helyre került a listán, maga mögé utasítva például a Londoni St. Pancras pályaudvart és az Amsterdam Centraalt valamint a moszkvai Kazanyi pályaudvart. A elenco, melynek élén a Lipcsei Főpályaudvar áll, olyan mutatókat vizsgált mint megközelíthetőség, tisztaság, hazai és nemzetközi célállomások száma és az ingyenes internetkapcsolat megléte. Ezen kívül figyelembe vették még az éves utasforgalmat, e liftek ès mozgólépcsők valamint e mozgáskorlátozott utasok számára rendelkezésre álló mellékhelyiségek számát, e il bagno è il gasztronómiai kínálato t, illetve, hogy vannak-e automegosztók a közelben.

A Wien Hauptbahnhof e fenti kritériumok alapján kiemelkedően jól teljesített. A létesítmény területén kilencven üzlet található – például élelmiszerbolt, drogéria, bank –, illetve számos étterem és szolgáltató. A pályaudvar egyúttal egy nemzetközi közlekedési csomópont, hiszen minden osztrák távolsági vonat a Hauptbahnhofra érkezik, három transzeurópai vasúti folyosó è összefonódik itt, illetve a repülőtér è könnyedén elérhető az in nen induló járatokkal. Az állomás jól megközelíthető metróval, busszal, villamossal, biciklivel vagy autóval. Utóbbiak számára hatszáz parkolóhely áll rendelkezésre, illetve kerékpártárolókat is kialakítottak. A pályaudvar ezen kívül környezetbarát szemléletmódjával è kitűnik: energiaellátását a jövőben egy 1.200 négyzetméteres napelemrendszer biztosítja, con geotermikus hűtő- es fűtőrendszer is kiegészít.

Originariamente pubblicato qui.

Condividere

Seguire:

Altri post

Iscriviti alla nostra Newsletter

Descrizione
it_ITIT