fbpx

Η ζωή σου, η επιλογή σου.

Οι καταναλωτές λαμβάνουν καθημερινά δεκάδες αποφάσεις και αγωνιζόμαστε για την επιλογή των καταναλωτών να λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα. Πολλοί νόμοι και κανονισμοί έχουν καλές προθέσεις, αλλά οδηγούν σε αρνητικές ακούσιες συνέπειες, όπως υψηλότερες τιμές για τους καταναλωτές, ποινικοποίηση πράξεων χωρίς θύματα και εμφάνιση παραποιημένων προϊόντων και λαθραίων προϊόντων στη μαύρη αγορά.

Ενισχύουμε καταναλωτές όπως εσένα σε όλο τον κόσμο να αγωνιστούν για το δικαίωμά τους να επιλέγουν. Είσαι έτοιμος να συμμετάσχεις στον αγώνα;

Πώς μπορείς να διασφαλίσεις την επιλογή σου ως καταναλωτής;

Υπόγραψε το ψήφισμα

Ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλίσεις την επιλογή σου ως καταναλωτής! Κάνουμε όλη τη βαριά δουλειά εκπροσωπώντας καταναλωτές όπως εσένα σε πολλά ζητήματα σε όλο τον κόσμο. Υπογράφοντας την αίτηση υποστηρίζεις το έργο μας, διότι όσο περισσότερες υπογραφές έχουμε, τόσο πιο σχετικοί είμαστε για να αγωνιστούμε για εσένα.

Απάντησε στην έρευνα

Ύψωσε τη φωνή σου! Μοιραζόμενος/η τα ενδιαφέροντά σου μαζί μας, μπορούμε να εστιάσουμε περισσότερο σε θέματα και εκστρατείες που είναι σημαντικά για εσένα! Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να απαντήσεις στη σύντομη έρευνά μας.

Μοιράσου τη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να υποστηρίξεις το έργο μας. Ακολούθησέ μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μοιράσου κάποιο από το περιεχόμενό μας με τους φίλους και την οικογένειά σου! Μπορείς επίσης να μοιραστείς αυτή τη σελίδα με κάποιον που πιστεύεις ότι μπορεί να ενδιαφέρεται να μας υποστηρίξει.

Δωρεά

Είσαι έτοιμος να γίνεις μέλος; Μπορείς να στηρίξεις οικονομικά το Κέντρο Επιλογής Καταναλωτών κάνοντας μια εφάπαξ δωρεά ή γίνοντας μέλος. Οι δωρεές ξεκινούν από 1 δολάριο USD και οι συνδρομές μελών από 10 δολάρια USD/έτος. Και τα δύο είναι εφάπαξ εισφορές και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.

Ύψωσε τη φωνή σου!

Λάβε δράση. Υπόγραψε το ψήφισμα!

* indicates required

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Το Κέντρο Επιλογής Καταναλωτών είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο την προώθηση περισσότερων επιλογών και ελευθερίας για τους καταναλωτές. Είμαστε μια ομάδα υπεράσπισης των καταναλωτών που γίνεται από τους καταναλωτές και για τους καταναλωτές και όχι από δικηγόρους ή γραφειοκράτες.

Το Κέντρο Επιλογής Καταναλωτών συνεργάζεται σήμερα με χιλιάδες καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της, τον Καναδά, τη Βραζιλία, τη Νιγηρία, τη Νότια Αφρική, τη Μαλαισία, αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής, την Ουκρανία, το Ισραήλ, τη Γεωργία και τη Σιγκαπούρη.

Παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις τάσεις στη ρύθμιση των καταναλωτών και τις σχολιάζουμε στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεργαζόμαστε με τους φορείς χάραξης πολιτικής και τις ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να προειδοποιήσουμε πώς οι αντίστοιχες ρυθμίσεις μπορούν να βλάψουν τις επιλογές των καταναλωτών. Καλούμε επίσης ενεργά τους καταναλωτές να μας υποβάλουν θέματα. Ενώ προσπαθούμε να ρίξουμε φως σε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα, συνήθως επιλέγουμε κάποια καυτά ζητήματα, εξασφαλίζουμε χρηματοδότηση και διεξάγουμε μεγαλύτερες εκστρατείες ευαισθητοποίησης για αυτά.

Οι κύριοι τομείς πολιτικής στους οποίους εστιάζουμε είναι η ψηφιακή τεχνολογία, η κινητικότητα, ο τρόπος ζωής και τα καταναλωτικά αγαθά, καθώς και η υγεία και η επιστήμη.

Συμβάλλουμε ενεργά στη συζήτηση μέσω των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης (άρθρα γνώμης, ραδιόφωνο, τηλεόραση και δελτία τύπου), infographics και βίντεο μέσω των δικών μας καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, ακτιβισμού από τη βάση, διοργάνωσης εκδηλώσεων στρογγυλής τραπέζης, διενέργειας δημοσκοπήσεων για τους καταναλωτές και καταθέτοντας μαρτυρίες σε επιτροπές νομοθετικών οργάνων ή σε εργαστήρια που διοργανώνονται από ρυθμιστικές αρχές, ενδιαφερόμενους φορείς και οργανώσεις-εταίρους.

Είναι εύκολο! Μπορείς να ακολουθήσεις και να μοιραστείς το περιεχόμενό μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να εγγραφείς στο ενημερωτικό μας δελτίο, να στείλεις συμβουλές σχετικά με θέματα στη χώρα σας και να κάνεις δωρεές.

© copyright Consumer Choice Center 2021

en_USEN