fbpx

Betiltják e TikTokot europeo?

Un centro per la scelta dei consumatori che parla dell'UE ha chiesto informazioni sull'opinione pubblica, hogy itt az ideje, hogy az EU è fokozza e TikTokkal kapcsolatos intézkedéseit, "mielőtt ez túl késő volna". 

Mintha az elmult napokban kezdene elfogyni az Unione Europea-ban a levegő a Tic tockörül.

Január 19-én az Európai Bizottság belső piacért felelős europai biztosa, Thierry Breton videóhíváson keresztül tárgyalt una piattaforma kínai minivideó-megosztó vezérigazgatójával, Sou Ce Csuval. A biztos a megbeszélés kapcsán a TikTok elsősorban tizenéves közönségére utalva úgy fogalmazott:

„A lehető leghamarabb”

Breton hozzátette, hogy az európai fiatalok millióit elérő platformként a TikToknak teljes mértékben meg kell feelnie az uniós jogszabályoknak, különösen a digitális szolgáltatásokról szóló EU-s jogszabálynak. All'interno dell'Unione Europea, la maggior parte delle persone che ascoltano i video sono stati pubblicati su TikTok, così come il "lehető leghamarabb" è diventato "nemcsak az erőfeszítéseket, hanem azok eredményeit is".

A gennaio 19-i tárgyalást megelőzte január 10-én egy személyes brüsszeli találkozó, amikor Sou Ce Csu tobb biztossal is eszmecserét folytatott una piattaforma europea jövőjéről. Vera Jourova, az Európai Bizottság alelnöke ekkor közölte: nem szabad, hogy kétséges legyen, hogy az európai felhasználók adatai biztonságban vannak és nincsenek kiszolgáltatva harmadik országbeli hatóságok illegális hozzáférésének. Emanuele Macron francia elnök szerint a kínai platform "megtévesztően ártatlannak tűnik", de függőséget okoz ès orosz dezinformációt terjeszt.

Leggi il testo completo qui

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. Aggiungi elemento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Descrizione