fbpx

Mi sono abituato a rinominare l'opzione di importazione automatica di aeroporto. А ось на залізничному транспорті їх значно менше. Хоча і ним користуються мільйони пасажирів. Тому мандрівникам, особливо тим, хто любить подорожувати потягами, стане цікавим новий рейтинг найзручніших для пасажирів залізничних вокзалів Європи.

Новий рейтинг підготувала організація Centro di scelta del consumatore, яка займається захистом інтересів споживачів. Non ci sono più di 50 найбільших залізничних станцій Європи. Остаточне місце в рейтингу визначалося за багатьма показниками, наприклад, за чистотою, завантаженістю платформ, кількості пунктів призначення, ресторанів та магазинів, конкуренції між компаніями-перевізниками, наявності кімнати відпочинку першого класу тощо.

Indice delle stazioni ferroviarie

San Pancras International

Perche 'me в цьому рейтингу зайняв залізничний вокзал St. Pancras International a Londra. In отримав 116 балів зі 139 можливих. В повідомленні Consumer choice center вказується, що нечасті страйки, зручність для пасажирів та наявність міжнародних напрямків допомогли йому здобути лідерство. Вокзал відкрився ще в 1868 році. Поряд з колишнім гранд-готелем Midland – це шедевр вікторіанської інженерії і готичної архітектури та одна з найелегантніших станцій світу. St. Pancras International è stata la società Midland Railway Company della St. Pancras International per lo sviluppo di Londra da parte dei fan del Regno Unito.

Stazione centrale di Zurigo

Трохи менше балів – 111 – набрав Stazione centrale di Zurigo. Це найбільший залізничний вокзал Швейцарії. Звідси можна подорожувати як самою Швейцарією, так і до Німеччини, Італії, Австрії та Франції. Обслуговуючи до 2915 поїздів на день, Zürich Central Station є одним з найбільш завантажених залізничних вокзалів у світі. In складається з декількох рівнів – з платформами як на землі, так і під нею. Вони пов'язані між собою підземними переходами та торговим центром.

Stazione centrale di Lipsia

Su tredici anni è arrivata la stazione centrale di Lipsia, risalente al 1915. Questa è l'unica cosa che devi sapere su Google Apps. Вокзал має 19 надземних платформ, розміщених під шістьма залізничними навісами, багаторівневий зал з високими кам'яними арками та фасадом довжиною 298 метрів. На місці закритої колії №24 знаходяться кілька історичних локомотивів Deutsche Reichsbahn. Станцією оперує DB Station & Service (дочірня компанія Deutsche Bahn).

Roma Termini

Найпівденніший вокзал з рейтингу – Roma Termini – зайняв четверте місце. Questa è la prima versione italiana. Se stai cercando di raggiungere la tua destinazione, devi guadagnarti. В свою чергу, він отримав назву від терм (громадські заклади для миття та водних процедур у Стародавньому Римі) Діоклетіана, які розташовані через дорогу від головного входу до вокзалу. Roma Termini має регулярне залізничне сполучення з усіма великими італійськими містами, а також щоденні міжнародні рейси до Мюнхена, Женеви, Відня. На станції розташовані 33 piattaforme. In Piazza dei Cinquecento, prima di entrare in una casa di legno, la stanza era più grande.

Stazione Centrale di Monaco

Головний залізничний вокзал Мюнхена Stazione centrale di Monaco. Це одна з трьох станцій Мюнхена, яка має міжміське сполучення. Інші – München Ost a München-Pasing. На München Central Station розташовані 32 piattaforme. Також під землею знаходяться платформи метрополітену і міської ELEктрички. Perша залізнична stanція Мюнхена була побудована приблизно за 800 метрів на захід у 1839 році. На нинішньому місці вона відкрита в 1849 році. In alcuni casi, l'operazione è stata annullata, in entrambi i casi in cui l'utente ha ricevuto un'altra voce.

Stazione centrale di Amburgo

Головний залізничний вокзал Гамбурга Hamburg Central Station відкритий в 1906 році. Щодня в середньому ним користується 550 тисяч пасажирів. Stazione centrale di Amburgo є наскрізною станцію з острівними платформами. Вокзал є одни Questi Nella storia più recente, il centro è il centro di rotazione. Станція знаходиться під управлінням DB Station & Service.

Stazione centrale di Berlino

Головний залізничний вокзал столиці Німеччини Berlin Central Station почав функціонувати за два дні після урочистого відкриття 26 толици In розташований на місці колишньої залізничної станції Lehrter Bahnhof. Una capacità di circa 430 metri, una piattaforma per bambini – 80 metri. Станція знаходиться під управлінням DB Station & Service.

Milano Centrale

Головний міланський залізничний вокзал Milano Centrale є другим найбільшим за пасажиропотоком вокзалом Італії. Офіційно відкритий в 1931 році, щоб замінити старий центральний вокзал, побудований у 1864 році. Milano Centrale è molto popolare tra Torino, Venezia, Verona, Bologna, Roma, Neapolom e Salerno. Krym того, звідси можна відправитися до Берна, Лугано, Женеви, Цюріха, Парижа, Відня, Марселя, Мюнхена. Stanchià takoж поєднана з міланським аеропортом Мальпенза потягом Malpensa Express. Вокзал має 24 платформи.

Mosca Kazansky

Московський залізничний вокзал є одним з дев'яти залізничних терміналів Москви. Звідси потяги відправляються, головним чином, на схід та південний схід. Будівництво станції закінчилося в 1940 році. Будівля вокзалу нагадує дозорну вежу Сююмбіке в Казанському кремлі.

Stazione centrale di Francoforte

Головний залізничний вокзал Франкфурта-на-Майні Stazione centrale di Francoforte відкритий у 1888 році. Через своє розташування посеред Німеччини та використання транспортного вузла для подорожей на великі та короткі відстані, Deutsche Bahn вважає його найбільш важливою станцією в країні. Il numero di voci è compreso tra 340 міжміських e 290 регіональних. Кожного дня Stazione centrale di Francoforte користуються 450-460 тис. пасажирів.

Condividere

Seguire:

Altri post

Iscriviti alla nostra Newsletter

Descrizione
it_ITIT