fbpx

Обмеження доступу до вейпінгу шляхом підняття акцизних податків зробить гірше для всіх, але в перше чергу для хронічних курців.

Інноваційний характер вейпінгу дозволив йому швидко набути популярності серед курців. A questo punto, ovviamente, la nuova tecnologia tecnologica dovrebbe essere scaricata su un canale dopo l'uscita. Україна – не виняток. З 1-го січня 2021-го року, для електронних сигарет вводиться окрема товарна підгрупа і встановлюється ставка акцизного податку на рівні 1456,33 грн за 1 тис. штук nel 2021 році. Щорічно ця ставка буде підвищуватись на 20% до рівня 2516,54 грн за 1 тис. штук nel 2024 році.

Останнім часом все більше анти-вейпінгової критики зводиться до того, що вейпінг сприймається як спосіб заманити споживачів до традиційного куріння. Bene, non è così. Se mi sembra quasi di dover andare in giro, ho anche meno soldi per uscire dall'altra parte del mio debito. Mi è piaciuto molto per la navigazione, ho cambiato il mio indirizzo di posta elettronica e non l'ho bloccato.

Останнє дослідження дослідження про боротьбу з тютюнопалінням та здоров'ям (ASH) у Великобританії зазначає, що “лише 0,3% тих, хто ніколи не палить, є вейперами (що становить 2,9% вейперів)”. Tuttavia, non è possibile ottenere un effetto di protezione dalla protezione dell'effetto. Наприклад, рівень куріння у Великобританії – де державні органи охорони здоров'я заохочують вейпінг як спосіб кинути курити – є найнижчим ніж коли-небудь, і немає жодних ознак того, що вейпінг збільшує рівень куріння.

Більше того, у країнах, які підтримують вейпінг, помітно зменшилась кількість курців порівняно з країнами, що обрали шлях зарегулювання сфери. Quando si tratta di un'azione permanente per l'Australia, si sta cercando di raggiungere l'obiettivo. Такий підхід має наступні наслідки: боротба з курінням там набагато менш успішна, ніж у Сполучених Штатах, або Великобританії, які є вейп-дружніми країнами. У Великобританії сьогодні курять приблизно на 25% менше людей порівняно з 2013-го роком, тоді як у США спостерігається зменшення на 24%. Questo è stato un periodo in Australia che è stato aggiornato su 8%.

Співвідношення між впровадженням та популярністю вейпінгу, та зниженням рівня паління свідчить про те, що вейпінг є важливою інновацією, яка допомагає людям кинути палити. All'Accademia Nazionale di Medicina del 2018, le tecniche del Consiglio di Medicina del 2018 sono state rilasciate. виявив, що рівень куріння загалом зменшився швидше, оскільки вейпінг став більш помітним у Сполучених Штатах.

Інше досілдження проведене в Англії в 2015-ому році свідчить про те, що вейпінг є на 95% менше шкідливим, ніж традиційний тютюн, і, таким чином, вейпінг рекомендують як спосіб боротьби з курінням у Великобританії. Tutto sommato, prima di tutto, proponiti nella lettura. FranciaCanada ta Нова Зеландія послідували цьому прикладу.

Важливо пам'ятати, що попит на сигарети сам по собі є нееластичним, і такі заходи, як заборона реклами та акцизні податки не є ефективними у боротьбі з курінням. Навпаки, вейййн слж ь рятівною альтерlib

Ефективність електронних сигарет як засобу для відмови від куріння незаперечна, оскільки вони спрямовані на курців, а не на тих хто не курить. La tendenza è quella di poter utilizzare gli schermi elettronici e il clic perfetto per la conversione. Електронні сигарети допомагають кинути курити, а тому обмеження доступу до вейпінгу шляхом підняття акцизних податків зробить тільки гірше для всіх, але в перше чергу для хронічних курців.

Originariamente pubblicato qui.

Condividere

Seguire:

Altri post

Iscriviti alla nostra Newsletter

Descrizione
it_ITIT