fbpx

Ένας ευρωπαϊκός αεροπορικός φόρος στους επιβάτες, θα έπληττε την κινητικότητα των πιο «κοινωνικά ευάλωτων» καταναλωτών, υποστηρίζει, το «Τhe Consumer Choice Center», καθώς εναντιώνεται στις προτάσεις της Ολλανδίας για φόρο στα εισιτήρια, στα 7 ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι υπουργοί της εε πέρασαν Δύο ημέρες συζητώντας προτάσεις για περιβαλλλοντικόνηβ τέ τν αρ αμμμ αμ αμ τ. Στόχος τους είναι να παρουσιάσουν ένα νέο φορολογικ razón σχέδιο για τη νέα ευρωπαϊκή επιτροπή το φθιν razón

Σκοπός είναι να περιορισisci  του άνθρακα.

Ο Fred Roeder, διευθύνων σύμβουλος του, The Consumer Choice Center, δήλωσε:

«Τα αεροπορικά ταξίδια είναι σημαντικά φθηνότερα τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτό έχει εκδημοκρατίσει τις μεταφορές, στο βαθμό που οι καταναλωτές χαμηλού εισοδήματος έχουν σχεδόν την ίδια ικανότητα να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μισθωτοί μεσαίας τάξης, αλλά και υψηλής.

Η ολλανδία πρότεινει μια νέα εισφορacion ύψους 7 ευρώ ανά επιβάτη και ανά τμα πτήσης στην ευρωπαϊκή ένωση.

«Αυτό μπορεί να μην είναι μεγάλο ποσό σε ορισμένες βόρειες χώρες όπως τη Σουηδία ,αλλά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αυτό θα αποτελούσε σημαντική αύξηση των τιμών».

Συνέχισε: 

«Τα νησιωτικά κράτη όπως η μάλτα, η κύπρος και τματα της ισπανίας και της ελλάδας θος σοο idor.

Ο Roeder δήλωσε: «Υπάρχουν περιβαλλοντικές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν, αλλά δεν μπορούν να καταπολεμηθούν απλά λέγοντας στους καταναλωτές να μένουν στο σπίτι τους. Τα νέα μοντέλα αεροσκαφών με πιο αποδοτικούς κινητήρες θα είναι διαθέσιμα τπενα.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Iata αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να ενθαρρύνουν τις νέες τεχνολογίες και τα αειφόρα καύσιμα για την αεροπορία, προκειμένου να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στους αερομεταφορές, αντί να επιβάλλουν περιβαλλοντικούς φόρους.

Leer más aquí

Compartir

Seguir:

Más publicaciones

Suscríbete a nuestro boletín

Vuelve al comienzo
es_ESES